Koëter Vastgoed Adviseurs

WK28 2019 Koeter

Koëter Vastgoed Adviseurs is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van vastgoed, opgericht in 1991.Koëter Vastgoed Adviseurs is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van vastgoed, opgericht in 1991.
Onze dienstverlening is gericht op het ondersteunen van onze opdrachtgevers bij het organiseren en professionaliseren van het totale beheer van hun vastgoed. Wij staan onze opdrachtgevers bij al hun huisvestingsvraagstukken met raad en daad terzijde. Ons professionele team van specialisten bestaat onder andere uit de volgende disciplines: bouwkunde, installatietechniek, bedrijfskunde, makelaardij/taxaties, facility management, inkoop en financiële zaken. Indien noodzakelijk kunnen wij voor zeer specifieke vraagstukken externe, aan ons bedrijf gecommitteerde experts, bij ons team betrekken. Maar in alle gevallen behoudt onze opdrachtgever altijd één aanspreekpunt.
Ons bureau onderscheidt zich door een praktische manier van werken met grote aandacht voor de opdrachtgever en het leveren van een hoge kwaliteit maatwerk.
Met ons brede dienstenaanbod denken onze ervaren adviseurs altijd een stapje verder en kunnen u door de onderlinge synergie een totaalbeeld geven, hetgeen uiteraard een groot voordeel is.


Koëter Vastgoed Adviseurs

Hofstraat 1
75664 HS Geldrop
040 - 28 000
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.koetervastgoed.nl