Van Wijnen Auto's

27 2019 VanWijnenautos

Al vanaf 1987 is Van Wijnen Auto's de merkspecialist voor Uw Suzuki voor Geldrop, Eindhoven, Heeze, Helmond, Weert en omgeving. Voor een prima advies, voor een nieuwe Suzuki en Suzuki-occasions bent u bij Van Wijnen auto's aan het juiste adres. Van Wijnen Auto's is de merkspecialist voor Suzuki voor de gehele regio Zuidoost Brabant en Midden-Limburg. Al vanaf 1987 is Van Wijnen Auto's de merkspecialist voor Uw Suzuki  voor Geldrop, Eindhoven, Heeze, Helmond, Weert en omgeving. Voor een prima advies, voor een nieuwe Suzuki en Suzuki-occasions bent u bij van Wijnen auto's aan het juiste adres. Van Wijnen Auto's is de merkspecialist voor Suzuki voor de gehele regio Zuidoost Brabant en Midden-Limburg. 

Met onze 32 jaar ervaring als merkspecialist voor Suzuki positioneren wij ons tussen de dealer en het onafhankelijke autobedrijf. Merkgespecialiseerd, en met alle kennis en ervaring in huis die nodig is om u de beste service te geven die de klant van ons verwacht. 


Ons bedrijf

De geschiedenis van ons bedrijf loopt inmiddels al heel wat jaren terug, en is ontstaan met Joop van Wijnen. Na heel wat jaren werkzaam te zijn geweest bij diverse grote autobedrijven in Eindhoven nam hij de stap om een eigen garagebedrijf op te starten in Eindhoven. Na een jaar of zes bleek het toenmalige pand eigenlijk te klein en in april 1987 verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie in Geldrop. Tegelijkertijd werd het bedrijf ook dealer van Suzuki automobielen. In juni 2013 hebben we besloten te stoppen met het officiele Suzuki dealerschap en besloten om door te gaan als merkspecialist van het merk Suzuki, we hebben immers alle kennis in huis en wilden blijven doen waar we goed in zijn. Inmiddels zijn we ruim 32 jaar verder en is het bedrijf een echt familiebedrijf geworden waar drie generaties werkzaam zijn. De 32 jaar ervaring in Suzuki hebben ons gevormd tot wat we nu zijn: Specialist in Suzuki. Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken voor onze werkplaats dan kunt u ons telefonisch bereiken op 040-2854242 per email op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Onze showroom is geopend van ma t/m vrij van 9.00-18.00 en zaterdags van 10.00-16.00 en buiten de openingstijden op afspraak.


Van Wijnen Auto's

Bogardeind 138
5664 EM Geldrop
040-2854242
fb: vanwijnenautos
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.