DSR Food Geldrop

22 2019 dsr food

Wilma de Corte heeft van haar hobby haar werk gemaakt en met succes. Zeven jaar geleden begon ze met DSR Food Geldrop en haar cateringbedrijf loopt uitstekend.
Ik ben vanuit huis begonnen. Dat was ideaal omdat we ook twee keukens hebben. Het cateringbedrijf van Wilma loopt uitstekend. Vorig jaar had ik ruim honderdvijftig nieuwe klanten en inmiddels zijn er ook veel terugkerende klanten. Het klantenbestand groeit voornamelijk door mond-op-mond reclame, een overtuigend bewijs van de kwaliteit die DSR Food Geldrop te bieden heeft. De klantenkring strekt zich uit van Geldrop tot ver daarbuiten.

Alles op cateringgebied
Ik principe lever ik nagenoeg alles op catering gebied. Hapjesschalen voor een verjaardag, buffetten bij zakelijke vergaderingen. Een high tea, lunch en complete buffetten. Tapas, gebak en amuses: DSR Food Geldrop kan het allemaal leveren. En nu komt de barbecue tijd weer. Wij leveren kwaliteit en daarnaast is de service van groot belang. We stemmen altijd in goed overleg af wat de klant wil. Ook voor statafels en buffettafels kan ik zorgen.

DSR Food
DSR Food is een cateringservice die meer dan dertig vestigingen door heel Nederland. DSR Food staat voor kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Kijk voor meer informatie en het complete assortiment op www.dsrfood.nl.

DSR Food Geldrop

Bosrand 116, 5665 ET Geldrop
040-7879428
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.dsrfood.nl