Helmi's Bloemwerk Geldrop

21 2019 helmi

Helmi's Bloemwerk is een winkel waar je, als je er binnenstapt het wauwgevoel krijgt....! Hier is het 'anders'. Je wordt er enthousiast ontvangen, we luisteren met grote aandacht naar je wensen en maken je opdracht als zou het de eerste keer zijn. We hebben een grote verscheidenheid aan bloemen in vele kleuren die altijd passen in het NU. We gaan uit van de natuurlijke vormen die plantaardige materialen bezitten. Dit zul je in het bloemwerk steeds terugzien.

Het ontstaan van Helmi's Bloemwerk
In 1984 heb ik mijn eigen winkel geopend (Bloemenatelier Helmi - Geldrop in de Langstraat). Na een succesvolle drukke winkeltijd ben ik daarmee in 1989 gestopt. Zonder spijt omdat ik vanaf toen mijn tijd aan mijn twee zonen wilde gaan besteden. In die periode ben ik begonnen met het organiseren van workshops op verschillende locaties. en het geven van thema-cursussen bij Creativiteitscentrum de Wiele www.dewiele.nl . Ik kwam er al snel achter dat het overbrengen van mijn vak me heel veel voldoening geeft. Heb dit dan ook ruim twaalf jaar met alle plezier gedaan.
Nu sinds 26 oktober 2009 weer dagelijks aan het werk in mijn bloemenwinkel op de Heuvel in Geldrop. Wil vooral met veel kleur werken in combinaties die verrassend zijn! Samen met Ellen Bogers, Margreet ten Hagen en Leonie Hiemstra. We zijn een goed team....allen een eigen stijl!
We maken mooi verantwoord bloemwerk o.a. rouwbloemwerk en bruidswerk met natuurlijke uitstraling en goed vakmanschap! Altijd in zorgvuldig overleg!

Helmi's Bloemwerk Geldrop

Heuvel 16
5664 HK Geldrop
040 2862532
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.helmibloemen.nl