Uitvaartzorg Hans Raaijmakers

19 2019 hans raaijmakers

Na jarenlang in het crematorium in Heeze te hebben gewerkt, maakte Hans in 1995 de overstap naar de uitvaartzorg. Na eerst als uitvaartverzorger bij een grote uitvaartonderneming in Geldrop te zijn begonnen, is hij in de loop der jaren binnen dit bedrijf doorgegroeid naar leidinggevende. Dit had echter wel een keerzijde.
Hans: “Het verzorgen van uitvaarten kwam hierdoor steeds meer in het gedrang. Ik miste daardoor het contact met nabestaanden en het feit dat ik echt iets voor mensen kon betekenen die in een moeilijke periode van hun leven terecht waren gekomen. Gesterkt door de vele positieve reacties die ik altijd van nabestaanden heb mogen ontvangen, heb ik besloten om met ingang van 1 januari 2012 een eigen uitvaartonderneming te beginnen.”

Exact 2 jaar na de oprichting, op 1 januari 2014, is Hans’ zoon Leon fulltime in dienst gekomen. De jarenlange ervaring in de uitvaartbranche van Hans, gecombineerd met de kennis in vormgeving en audiovisuele techniek van Leon, bleek een juiste mix waardoor alle facetten die bij een uitvaart komen kijken in eigen beheer verzorgd konden gaan worden. Dit kwam de flexibiliteit naar nabestaanden toe alleen maar ten goede.

Inmiddels bestaat het team van Uitvaartzorg Hans Raaijmakers uit 5 professionele uitvaartverzorgers. Door de kleinschaligheid van dit team heeft u altijd met dezelfde mensen te maken die u persoonlijk bijstaan.

Uitvaartzorg Hans Raaijmakers

Uitvaarthuis Geldrop
Emopad 56
5663 PB Geldrop
040 780 8000
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.hansraaijmakers.nl