Bloemsierkunst Mimosa

17 2019 mimosa geldrop

Voor seizoensboeketten, bruidswerk en rouwwerk. Bloemsierkunst ­Mimosa Geldrop is het adres voor al uw bloemwerk.

Bij Mimosa Geldrop kunt u dagelijks terecht voor verse bloemen in diverse stijlen. Van een vrolijk veldboeket tot een boeket gemengde witte bloemen en een bos lieflijke rode rozen. Bloemen voor elke feestelijke gelegenheid kunt u vinden bij Mimosa Geldrop.

Rouwwerk
De zaak in Winkelcentrum Coevering is gespecialiseerd in rouwwerk. Mimosa Geldrop staat graag klaar voor u om het afscheid van een dierbare tot een bijzondere herinnering te maken. Ze denken mee over uw wensen bij het verlies. Er is veel mogelijk, van een losse bloem tot rouwboeket, rouwarrangement, hartvorm, krans, strooibloemen, met een knuffel of symbool, een gepaste kaart of een mooi gedrukt lint. Bij Mimosa nemen ze alle tijd om aan de hand van voorbeelden en uw wensen een mooie keuze te maken. Indien gewenst kan een van de medewerkers ook bij u thuis langskomen.

Bruidswerk
Bij Mimosa Geldrop kunt u natuurlijk ook terecht voor uw bruidswerk, corsage, (tafel)aankleding etc. Uw bruiloft is de mooiste dag van uw leven, daarbij mag een mooi bruidsboeket natuurlijk niet ontbreken. Of het nu gaat om een bruidsboeket, bloemstuk voor op de auto, corsages, boeketjes voor de bruidsmeisjes of versiering voor in het haar, het Mimosa team staat klaar om u te voorzien van persoonlijk en deskundig advies. Ze verzorgen ook bloemwerk op de trouwlocatie.

Bloemen laten bezorgen is uiteraard mogelijk, zelfs in het buitenland.

Bloemsierkunst Mimosa Geldrop

W.C. Coevering 22
5665GA GELDROP
T: 0402801111
F: 0402240922
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.