Hoevenaars Licht Geluid Video BV

16 2019 hoevenaars

Uw audiovisuele totaalleverancier en begeleider op het gebied van evenemententechniek!

Wij bieden oplossingen op maat voor o.a. licht, geluid, video, podia, rigging en de technische productie van uw evenement. Daarnaast voorzien wij u altijd van een passend en vakkundig advies dat past bij uw wensen en budget.

Met bijna 20 jaar branche-ervaring en een professioneel team met een gedegen vakopleiding staan wij u met raad en daad bij voor de technische realisatie van uw evenement, waarbij betrouwbaarheid, kwaliteit, professionaliteit, betrokkenheid en klantvriendelijkheid voorop staan.

De professionals van Hoevenaars LGV zijn bijzonder trots op hun vakkennis welke in binnen- en buitenland bekendheid geniet. Met bijna 20 jaar branche-ervaring, en een professioneel team met een gedegen vakopleiding, staan wij u met raad en daad bij voor de technische realisatie van uw evenement. Als organisator heeft u het al druk genoeg. Wij ondersteunen uw evenement met de juiste apparatuur, kennis en ervaring. Zodat u zich met andere zaken bezig kunt houden. Door ons ruim assortiment aan materiaal kunt u een groot deel van uw benodigde faciliteiten in één keer aanvragen. U krijgt u één overzichtelijke offerte en heeft u één persoonlijk aanspreekpunt.

De kracht van Hoevenaars LGV
- Professioneel en compatibel materiaal
- Gekwalificeerd en ervaren personeel
- Wij voelen ons medeverantwoordelijk voor het slagen van uw evenement

Hoevenaars

Licht Geluid Video BV
De Tienden 22
5674 TB Nuenen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.hoevenaars.nl