Heerenhuys23

15 2019 heerenhuys23

Wij zijn er trots op om Heerenhuys23 de invulling te kunnen geven die wij gezamenlijk voor ogen hebben. Ons motto is kwaliteit leveren zonder het chique te maken. Je schuift bij ons gewoon aan zoals je thuis ook doet alleen; wij koken voor je en we ruimen op! Lekker wat drinken en/of eten. Een gezellig feestje vieren, een vergadering of seminar houden? Het kan allemaal bij Heerenhuys23.Wij zijn er trots op om Heerenhuys23 de invulling te kunnen geven die wij gezamenlijk voor ogen hebben. Ons motto is kwaliteit leveren zonder het chique te maken. Je schuift bij ons gewoon aan zoals je thuis ook doet alleen; wij koken voor je en we ruimen op! Lekker wat drinken en/of eten. Een gezellig feestje vieren, een vergadering of seminar houden? Het kan allemaal bij Heerenhuys23.
Als het maar gewoon goed is, leuk en lekker!
Op deze locatie, Heuvel 23, is sinds 1910 dit oude heerenhuys gevestigd. Enkele eeuwen daarvoor stond op dezelfde plek “Herberg De Swaen.”Op een korte onderbreking na is er op dit adres al eeuwenlang ruimte voor gastvrijheid en gemoedelijkheid.Met ingang van 01-01-2016 is de naam veranderd van ’t Groen Koffiehuis in Heerenhuys23.
U bent van harte welkom in ons ruime restaurant, dat plaats biedt aan 60 gasten.  Laat je verrassen door de culinaire creaties van de chefkok en zijn team.
We presenteren zoveel mogelijk streekproducten en gebruiken altijd verse ingrediënten in onze gerechten. Lokale leveranciers en ambachtelijke producenten genieten onze voorkeur.

Heerenhuys23

Heuvel 23
5664 HL Geldrop
040-2862327
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.heerenhuys23.nl