Veldsink - Bekx

12 2019 veldsink

Veldsink – Bekx is al meer dan 40 jaar de onafhankelijke financiële dienstverlener in de regio. Binnen onze allround dienstverlening hebben we specialisten op het gebied van MKB en Particulier verzekeringsadvies, hypotheek advies en we zijn trots als zelfstandig adviseur van RegioBank.

Wij onderscheiden ons graag als adviseur die dicht bij onze klant staat of het nu gaat over het sparen voor de eerste eigen woning, de aankoop van de woning en als er onverhoopt een schade ontstaat aan het kostbare bezit. Wij kennen de markt en spreken de taal om zaken snel en soepel te regelen. Wij voelen ons betrokken bij onze klanten en wat er speelt in ons werkgebied zoals bij de hagelstorm van 23 juni 2016. Met grote gedrevenheid en passie hebben wij meer dan 1000 schades naar tevredenheid afgewikkeld onder bijzondere omstandigheden.

Wij kunnen niet beloven dat u bij ons altijd de scherpste autoverzekeringspremie heeft. Wij beloven de oplossing die bij u past en elke vergelijking kan doorstaan, ook op basis van de ruime dekking, de betrouwbaarheid en performance van de aanbieder en niet onbelangrijk; u krijgt ons erbij. Wij willen u graag als fan en staan u steeds bij met raad en daad op momenten van de waarheid.

Veldsink – Bekx

Marktstraat 18
5731 HW Mierlo
0492-661712
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.veldsink.nl