Dierenhotel Mirando

10 2019 mirando

Dierenhotel Mirando op Hulst is het tijdelijke adres voor uw huisdier. Een prima hotel waar uw hond of kat uitstekend verzorgd wordt zodat u met een gerust gevoel bijvoorbeeld op vakantie kunt gaan. Dierenhotel Mirando zorgt voor de tijdelijke opvang van honden, katten, papegaaien, cavia’s, konijnen en kleine vogels.

Pension
In het dierenpension op Hulst is uw huisdier in goede handen. Een prettig idee als u tijdelijk niet zelf voor uw huisdier kunt zorgen om wat voor reden dan ook. Bij Dierenhotel Mirando komt uw huisdier niets tekort. De dieren krijgen volop aandacht. Niet voor niets is Dierenhotel Mirando al jarenlang een vertrouwd adres. Er is een beperkt aantal beschikbaar in het dierenpension om alle dieren optimale aandacht te kunnen geven.

Puppy’s
Bij Mirando hebben ze regelmatig mooie ras puppy’s. Mooie pups die ingeënt zijn, drie keer ontwormd en in het bezit van het nieuwe Europese dierenpaspoort. De Puppy’s groeien op in een gezin met kinderen en van alle pups zijn de ouders aanwezig. Ze zijn gezond verklaard door de dierenarts. Vraagt u gerust bij Dierenhotel Mirando naar informatie over pups.

Wilt u meer weten of een plaats in het hotel reserveren voor uw huisdier? Neem dan contact op met Dierenhotel Mirando.

Dierenhotel Mirando

Hulst 126
5662 TK Geldrop
T. 040-2850289
M. 06 538 309 61
www.mirando-geldrop.nl