DAAD Automotive

Daad

DAAD zoekt en vindt de juiste match voor klant en kandidaat. Door ons natuurlijke enthousiasme zijn we nauw betrokken bij het proces van kennismaking tot indiensttreding. Jarenlange ervaring gecombineerd met gezonde ambitie zorgt ervoor dat op elk niveau snel geschakeld kan worden. We maken van een sollicitatieprocedure een positieve belevenis.

Missie
DAAD bestaat uit eerlijke en oprechte ondernemers die openheid en transparantie hoog in het vaandel hebben staan. Afspraak is afspraak en we willen een long-term relationship met onze klanten aan gaan. We maken de juiste match tussen vraag en aanbod, niet alleen kijkend naar diploma’s, maar ook naar persoonlijke competenties. Dit doen we door kennis en kunde te bundelen en om te zetten naar klantverwachting en realiteit. We willen binnen onze doelgroep de nummer één zijn als het gaat om kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en prijs.

Visie
Door specialisatie in de automotivebranche is DAAD de ideale gesprekspartner voor ondernemer en sollicitant. Kennis is macht en deze gaan we toepassen.
Kracht is ook dat DAAD onderscheidend en vernieuwend is op het gebied van ICT toepassingen, automatisering, werktijden en flexibiliteit. Doordat de arbeidsmarkt verandert moeten organisaties mee veranderen. Veranderen 2.0 betekent ook dat we buiten kantooruren en in de weekenden beschikbaar zijn voor onze opdrachtgevers en sollicitanten. Door deze krachten te bundelen zijn we in staat de continuïteit van DAAD te borgen.

DAAD Automotive

Bogardeind 203
5664 EE Geldrop
040 - 2856049
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.daadautomotive.nl