Restaria De Coevering

restaria de coevering

Van bron tot bord
Restaria De Coevering neemt de verantwoordelijkheid om bewust te kiezen voor producten met een Beter Leven-keurmerk, zonder de consument daar meer voor te laten betalen. We willen de achtergrond kunnen vertellen van onze producten en weten waar onze producten vandaan komen. Zo zijn onze Hereford hamburgers van 100% scharrelrundvlees en werken we met lokale leveranciers, zodat U van bron tot bord weet waar uw overheerlijke gerechten vandaan komen!

Restaria De Coevering wil vanuit haar formule-gedachte graag op een duurzame manier bijdragen aan een betere samenleving door Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen. Hiervoor zijn vanuit de formule een aantal criteria opgesteld die meten in hoeverre Restaria De Coevering voldoet aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, van het gebruik van Duurzaam verpakkingsmateriaal tot een rolstoelvriendelijke entree.
Op basis van de criteria behaalt Restaria De Coevering een totaalscore voor MVO. Deze totaalscore wordt weergegeven in de vorm van een ‘MVO-thermometer’. In deze thermometer is direct te zien in hoeverre Restaria De Coevering bezig is met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en welke verbeterpunten er nog zijn voor de toekomst.
Binnen Restaria geloven wij dat MVO hand in hand moet kunnen gaan met betaalbare prijzen. Samen kunnen we bijdragen aan een stabielere toekomst voor iedereen, zonder daarvoor teveel te hoeven betalen. Wanneer u als consument een Restaria bezoekt, draagt u automatisch bij aan een duurzamere samenleving.

Restaria De Coevering

Winkelcentrum Coevering 29
5665 GA Geldrop
040-2862403
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
restariadecoevering.nl