Batro V.O.F.

batro

Batro is een groeiend bedrijf met een passie voor service en kwaliteit. Om welk product of dienst het ook gaat, wij denken graag met onze klanten mee en nemen waar nodig een adviserende rol aan. Daarnaast stellen onze sterke relaties met zowel leveranciers als onze zakenpartners ons in staat om kwalitatief hoogstaande producten en diensten te leveren die ruimschoots voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Daarbij helpt ook dat wij een vast servicepunt zijn voor vele leveranciers en (koel)problemen voor koeltransport en laadkleppen door het hele land op locatie kunnen oplossen. Daarnaast maakt Batro geen onderscheid tussen merken zodat wij onze klanten altijd van dienst kunnen zijn.

Koelmachines en laadkleppen
Batro is gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en monteren van koelmachines en laadkleppen. Deze diensten worden zowel op locatie als op ons eigen bedrijventerrein uitgevoerd. Daarnaast verkopen wij ook de benodigde onderdelen waarbij wij niet gebonden zijn aan een bepaald merk: dit betekent dat wij u altijd van dienst kunnen zijn.

Airco’s
Ook verzorgd Batro reparaties, installaties en onderhoud van airco’s voor zowel personen- als transportvoertuigen. Ook airco’s voor binnenshuis kunnen geleverd en onderhouden worden. Ook wat betreft deze diensten zijn wij niet merkgebonden wat betekent dat wij onderdelen gemakkelijk kunnen vervangen en bestellen.

Keuringen
Batro is tevens een erkend bedrijf voor het uitvoeren van de verplichte lekdichtheidscontrole aan uw koelinstallatie. Deze controle is wettelijk vastgesteld in de F-gassen verordening. Voor uw laadklep is de keuring door de ARBO wet verplicht gesteld. Deze laadklep periodieke keuring (LPK) moet ook jaarlijks plaatsvinden en kan bij Batro gelijktijdig.

Batro V.O.F.

Spaarpot Oost 18
5667 KT Geldrop
040 – 280 17 39
06 – 53 22 70 76
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.