De Automakelaar Geldrop

de automakelaar geldrop

  • De Automakelaar Geldrop is uw onafhankelijke bemiddelaar voor de aan- of ­verkoop van uw particuliere of zakelijke auto.
  • Door zijn jarenlange ervaringen als zelfstandig garagehouder is er veel ­expertise in huis.
  • Door hiervan als kopende of verkopende klant gebruik te maken, kunt u uw ­voordeel halen.
  • U bent er verzekerd van dat u de juiste auto voor de juiste prijs koopt, omdat uw automakelaar onafhankelijk is.

De Automakelaar Geldrop is uw onafhankelijke bemiddelaar voor de aan- of verkoop van uw particuliere of zakelijke auto. Door zijn jarenlange ervaringen als zelfstandig garagehouder is er veel expertise in huis. Door hiervan als kopende of verkopende klant gebruik te maken, kunt u uw voordeel halen. U bent er verzekerd van dat u de juiste auto voor de juiste prijs koopt, omdat uw automakelaar onafhankelijk is. Ik handel over de prijs en beoordeel de auto op o.a. de technische en optische staat, de onderhoudshistorie, schadeverleden, kilometerstand, etc. etc.. Het tarief wat daarvoor berekend wordt is €250,- exclusief BTW, alleen te betalen bij een geslaagde bemiddeling.

Ook kan uw automakelaar voor u een auto in b.v. Duitsland bemiddelen, inclusief transport, beoordeling ter plaatse, RDW keuring, BPM aangifte, etc, zodat uw auto kenteken klaar hier in Nederland staat. In de meeste gevallen bent u voordeliger uit. Bel me voor de mogelijkheden.

Verder is er de mogelijkheid, als u uw auto wilt verkopen, deze op mijn afgesloten terrein te stallen. Kortom, alles is bespreekbaar. De koffie staat klaar, graag tot ziens.

Vanwege afspraken buitenshuis adviseren wij u om vooraf contact met ons op te nemen alvorens ons te bezoeken.

De Automakelaar Geldrop

Hoog Geldrop 107-109
5663 BD Geldrop
040-2340375
06-51160950
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.automakelaargeldrop.nl