Rido Ongediertebestrijding

rido ongediertebestrijding

Rido Ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het weren en bestrijden van plaagdieren in de ruimste zin van het woord. Hieronder vallen onder andere bestrijding van muizen, ratten, papiervisjes, kakkerlakken, vliegen, houtaantasters, wespen en vlooien.

Voor de bestrijding van allerlei ongedierte gebruiken wij professionele materialen die het beste resultaat geven. De werkwijze is daarbij afhankelijk van een aantal belangrijke factoren in uw specifieke situatie. Neem daarom ook direct contact met ons op. Ook het weren van ongedierte is een belangrijk aspect van ons werk. Wij kijken in dat geval onder meer naar wat er bouwkundig gedaan moet worden. Kleine bouwkundige aanpassingen kunnen wij zelf doen.

Al ruim 25 jaar ervaring in ongediertebestrijding

Rido Ongediertebestrijding is een betrokken en flexibel familiebedrijf dat al ruim 25 jaar bestaat. Hierdoor kunnen wij onze klanten op zeer korte termijn van dienst zijn. Wij werken voornamelijk in de regio Noord-Brabant.

Onze opdrachtgevers zijn onder meer: woningbouwverenigingen, horeca, midden- en kleinbedrijf, beheersmaatschappijen, makelaars, aannemers, zorginstellingen, gemeentes en particulieren. Bedrijven kunnen gebruik maken van jaarcontracten.

Wij zijn allen ervaren en gecertificeerd bestrijdingstechnicus bij CPMV (Certificeringsinstituut Plaagdierbeheersing, Milieu en Volksgezondheid) en wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie PLA..N. (Platform Plaagdierbeheersing Nederland).

Rido Ongediertebestrijding

Kruis 14
5591 LA Heeze
040-2863799
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.rido-ongediertebestrijding.nl