Aannemersbedrijf B. van Heugten

21 2020 heugten

Al ruim vijftien jaar is Aannemersbedrijf B. van Heugten actief in Geldrop en omgeving. Het bedrijf is van alle markten thuis. Voor het schilderen en stukadoorwerk van woonhuizen kunt u terecht bij Van Heugten, maar ook voor tal van andere werkzaamheden.Al ruim vijftien jaar is Aannemersbedrijf B. van Heugten actief in Geldrop en omgeving. Het bedrijf is van alle markten thuis. Voor het schilderen en stukadoorwerk van woonhuizen kunt u terecht bij Van Heugten, maar ook voor tal van andere werkzaamheden.

Timmerwerk, daken, het vervangen van goten, onderhoudswerkzaamheden: aannemersbedrijf. B. van Heugten doet het allemaal. Het Geldropse bedrijf is gespecialiseerd in aanbouw, opbouw en garages. 

Bestrating
Al jarenlang is aannemersbedrijf B. van Heugten actief voor alle voorkomende werkzaamheden. Badkamer en toilet, dakkapellen en dakramen en bestrating zijn enkele zaken waar Van Heugten veel ervaring mee heeft. De grote kracht van Aannemersbedrijf B. van Heugten? “We maken wat de mensen willen en gaan geen uitdaging uit de weg”, legt Van Heugten uit. Met een klein team is Van Heugten dagelijks actief. Aan werk heeft het Geldropse bedrijf geen gebrek. “We hebben voldoende werk. Ik ga graag kijken bij de mensen, kom vrijblijvend langs voor advies en prijsopgave.” De beste reclame is de reactie van de klanten. De klanten zijn tevreden over het advies en de uitvoering van de werkzaamheden door het aannemersbedrijf.

Vrijblijvend
Voor een vrijblijvend advies en prijsopgave kunt u contact opnemen met Aannemersbedrijf B. van Heugten via 040-2851312 of 06-13201669. 

Aannemersbedrijf B. van Heugten

Nuenenseweg 40
5667 BH Geldrop
040-2851312 / 06-13201669
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.