Haarmode Brommert Haar- en hoofdhuidspecialist

19 2020 brommert

Jouw haren laten zien wie je bent. De kleur, de structuur, de lengte: het zegt allemaal iets over je. Dus wil je graag dat je haar gezond is en je kapsel echt bij je past.Jouw haren laten zien wie je bent. De kleur, de structuur, de lengte: het zegt allemaal iets over je. Dus wil je graag dat je haar gezond is en je kapsel echt bij je past.
Wilde krullen of gladgeschoren, roze geverfd of toch lang: jij geeft aan wat je wenst en wij nemen de tijd. Anders dan in andere salons. We kijken goed naar je hoofdhuid en je haar, en geven persoonlijk passend advies. De gezondheid van hoofdhuid en haar staat bij ons namelijk net zo centraal als je uitstraling. We geven het graag wat nodig is, zodat je lange tijd kunt genieten van een geweldig en gezond resultaat. Een bezoek aan onze kapsalon is een relaxmoment voor jezelf. Daar zorgen we voor. Je gaat bij ons zelfverzekerd, vol energie en enthousiasme de deur weer uit. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn anders dan standaard. Wij zijn er voor jou. 
Bruidskapsels en visagieWe hebben meerdere specialisaties waarvan  één bruidkapsels is. Je trouwdag is misschien wel de mooiste dag van je leven. Je hebt veel te regelen, maar denkt ook na over je haren. Welk bruidskapsel past bij jou? Je wil liefst dat alles perfect is en dat je stralend en zorgeloos van je trouwdag kunt genieten. Je haar en make up zijn die ene dag dus echt net zo belangrijk als je bruidsjurk of kostuum. Als het gaat om het creëren van de prachtigste bruidskapsels en visagie is Aphrodite dé specialist. Helemaal kloppend bij de locatie, de jurk of je kostuum, en bij dat wat jij graag uit wil stralen. Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje en wil jij weten wat Haarmode Brommert voor jou kan betekenen? Maak dan snel een afspraak met Aphrodite, vertel haar je plannen en zij verzorgt volgens haar persoonlijke geheime formule, jouw kapsel en visagie perfect in stijl. Bel voor een persoonlijk adviesgesprek met Aphrodite voor een proefkapsel.

Haarmode Brommert Haar- en hoofdhuidspecialist 

Winkelcentrum Coevering 6,
5665 GA Geldrop
040 285 7754
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www. haarmode-brommert.nl