Dommeldael Accountants B.V.

20 2020 dommeldael

Uw fiscale en financiële partnerUw fiscale en financiële partner

Dommeldael Accountants is een dynamisch accountantskantoor, gespecialiseerd in financiële dienstverlening voor het Midden- en Kleinbedrijf.
Naast de accountancywerkzaamheden, zoals het verzorgen van administraties, fiscale aangiften en jaarrekeningen, kunt u bij ons ook terecht voor uw salarisadministratie, fiscale adviezen en financieel interimmanagement. Ook voor de wettelijke controle van de jaarrekening bent u bij ons aan het juiste adres. De kracht van ons kantoor is de duurzame vertrouwensrelatie met onze cliënten, die we bereiken door een persoonlijke begeleiding van onze cliënten, waarbij enthousiasme, betrokkenheid en creativiteit belangrijk zijn.
DienstenDommeldael Accountants en Belastingadviseurs is een onafhankelijke financiële dienstverlener voor bedrijven, vrije beroepsoefenaren, directeur- aandeelhouders (dga) en de (vermogende) particulieren op het gebied van administraties, jaarrekeningen en belastingen. Wij beschikken over praktische oplossingen voor de dagelijkse praktijk.

Dommeldael Accountants B.V.

Mierloseweg 16
5666 KA Geldrop
040-2809333
www.dommeldael.nl