Loonbedrijf D. van Stipdonk BV

14 2020 stipdonk

Loonbedrijf D. van Stipdonk BV in Geldrop is al een halve eeuw actief. Het bedrijf doet onder meer grondverzet, cultuurtechniek en bestrating. Particulieren, ondernemers en gemeenten doen een beroep op Loonbedrijf D. van Stipdonk BV voor diverse werkzaamheden.Loonbedrijf D. van Stipdonk BV in Geldrop is al een halve eeuw actief. Het bedrijf doet onder meer grondverzet, cultuurtechniek en bestrating. Particulieren, ondernemers en gemeenten doen een beroep op Loonbedrijf D. van Stipdonk BV voor diverse werkzaamheden.Loonbedrijf D. van Stipdonk is gevestigd aan het Bogardeind in Geldrop. Op die locatie begon de opa van huidig eigenaar Dirk van Stipdonk zo’n vijftig jaar geleden het bedrijf. Van oorsprong is Loonbedrijf van Stipdonk een agrarisch loonbedrijf. In de loop der jaren zijn de werkzaamheden breder geworden.
Bedrijf en particulierParticulieren en ondernemers doen een beroep op Loonbedrijf van Stipdonk. Grondverzet en cultuurtechniek zijn belangrijke activiteiten van het bedrijf. Bestratingen, het uitgraven van vijvers, tuinaanleg; allemaal werkzaamheden waar Van Stipdonk de kennis en het materieel voor heeft. Voor de agrarische sector kan Van Stipdonk alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren ­zoals bemesten, het zaaien van de gewassen en oogsten.
GemeentenOok voor de overheid is Loonbedrijf D. van Stipdonk actief. Zo zorgt het familiebedrijf in opdracht van de gemeente Geldrop-Mierlo onder meer voor het spitten van plantsoenen en planten van bomen. Het rooien van bomen en gladheidsbestrijding behoren ook tot de werkzaamheden. Loonbedrijf D. van Stipdonk BV verzorgt een breed scala werkzaamheden voor particulieren, ondernemers en overheid. Het bedrijf beschikt over modern materieel en de nodige menskracht en vakkennis.

Loonbedrijf D. van Stipdonk BV

Bogardeind 182 Geldrop
040 2863614.