IenZ Hair DeZign

10 2020 ienz Hair dezign

Ons doel is, mensen mooi en gelukkig maken. Zelfvertrouwen geven. Daar worden wij blij van.Ons doel is, mensen mooi en gelukkig maken. Zelfvertrouwen geven. Daar worden wij blij van.
Wij, IenZ Hair DeZign, zijn dé kleurspecialist Geldrop en Mierlo. De kapsalon die op maandagmiddag en ook op vrijdagavond geopend is.
Wij zijn gespecialiseerd in bruidskapsels, galakapsels, gelnagels, gelnagellak, hennabrows, Yells Hairweaving Extrensions en krullen knippen. Voor onze jonge gasten staat er een minibike, Nintendo iPad, TV, dvd en natuurlijk een cadeautje klaar.
CadeaubonGeef eens een Kappers cadeau bon aan vrienden of familie. Wij hebben deze bonnen voor u in elk gewenst bedrag.
TevredenheidsgarantieAarzel niet als je niet helemaal tevreden bent. Het team van IenZ Hair DeZign, zal er alles aan doen om je alsnog blij te maken met het resultaat. Niet “alleen voor de spiegel in de salon” maar ook de dagen en weken erna. Zodat je graag terug komt.
Er is meer mogelijkNaast onze kapsalon hebben we ook een nagelstudio. In onze nagelstudio verzorgen wij uw nagels met gelnagellak. Of heeft u liever Hennabrows, dat kan bij onze wenkbrauwspecialist.

IenZ Hair DeZign

Winkelcentrum Coevering 25
5665 GA Geldrop
040-28004 74
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.