Albert Heijn Geldrop

08 2020 ah

De supermarkt van en voor ons allemaal De supermarkt van en voor ons allemaalAl 130 jaar is Albert Heijn de supermarkt van en voor ons allemaal. Als oudste nog bestaande supermarktketen van Nederland vullen we dagelijks zo'n vijf miljoen borden. Met meer dan 100.000 werknemers nemen we die grote verantwoordelijkheid en zorgen we ervoor dat de klant altijd lekkere, gezonde, duurzame en betaalbare producten in onze winkelschappen vindt.
Mijlpalen1887 - Albert Heijn neemt de kruidenierszaak over van zijn vader1927 - Albert Heijn ontvangt het predikaat 'hofleverancier'1952 - Eerste zelfbedieningszaak1954 - Allereerste Allerhande verschijnt in krantformaat1955 - Eerste Albert Heijn supermarkt wordt geopend in Rotterdam1998 - Introductie van de Bonuskaart1999 - Eerste AH-gemakswinkel op een NS-station wordt geopend2007 - De AH Foundation wordt opgericht2011 - Eerste AH wordt geopend in België
We zijn tegenwoordig allemaal graag lekker druk. Op het werk, met de kinderen, met hobbies, social media, vrienden, familie, online shoppen en sporten. En we leggen de lat ook hoog als het gaat om onze dagelijkse boodschappen. Want je wil lekker eten, maar ook vers, gezond, gevarieerd en makkelijk. En uiteraard zonder te veel te betalen. Het leven is immers al duur genoeg. Kortom, het leven is soms best een uitdaging. Albert Heijn begrijpt dat als geen ander. Daarom vind je bij ons alles wat je nodig hebt om elke dag zo veel mogelijk uit het leven te halen, op de manier die bij jou past. Ongeacht waar je woont, wat je zoekt, waar je bent of wat je te besteden hebt. Om de hoek, onderweg en online. We zijn er altijd en overal voor je. Met waar voor je geld, beter eten en gemak dat aansluit op jouw leven.

Albert Heijn Geldrop

Heuvel 81
5664 HN Geldrop
040 2859005
www.ah.nl