GLDK Advocaten

03 2020 gldk advocaten

GLDK Advocaten: GLDK Advocaten: al ruim 40 jaar Op-Recht betrokken

GLDK Advocaten bestaat sinds 1978. Met ruim veertig jaar ervaring in de advocatuur is GLDK Advocaten dan ook met recht een gerenommeerd kantoor in Geldrop en omstreken. De ervaren advocaten met ieder hun specialisme zorgen voor gedegen rechtshulp. Het kantoor is gespecialiseerd in arbeidsrecht, personen- en familierecht, scheidingsmediation en letselschadezaken.Op-Recht betrokken; dat zijn de advocaten bij GLDK Advocaten. Ieder met hun eigen specialismes. Als het voor uw zaak nodig is, hebben de advocaten onderling overleg zodat de aanwezige kennis optimaal kan worden gebundeld.
Persoonlijk contactU kunt bij GLDK Advocaten vertrouwen op jarenlange juridische praktijkervaring in de regio Geldrop. Een conflict heeft vaak een grote emotionele impact en daarom besteden de advocaten veel aandacht aan persoonlijk contact. “Wij zijn oprecht betrokken.”
Gratis juridisch spreekuurZowel particulieren als ondernemers kunnen bij het advocatenkantoor terecht voor juridische dienstverlening. Voor een gratis juridisch spreekuur kunt u twee keer in de week terecht op het kantoor in Geldrop. Een afspraak maken is niet nodig. Het gratis inloopspreekuur is op maandag van 18.30 tot 19.30 uur en op donderdag van 16.30 tot 17.30 uur.
Ook biedt GLDK de mogelijkheid gebruik te maken van een gratis spreekuur online. De advocaten staan u graag terzijde met een persoonlijke en oplossingsgerichte benadering om voor u het beste resultaat te behalen.

GLDK Advocaten

Dommeldalseweg 4
5664 RP Geldrop
040-2852746
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.gldk-advocaten.nl