Seelen keurslager

02 2020 seelen keurslager

Zowel in onze Keurslagerij in geldrop als hier op onze website kun je iets meer van ons verwachten. In onze Keurslagerij kun je terecht voor het beste vlees en de lekkerste vleeswaren, bbq,barbecue en catering. Op onze website geven we je een ‘kijkje in onze keuken’ en maak je kennis met onze passie voor het slagersvak. Je zal zien dat we altijd iets meer te bieden hebben. Kom gerust een keer langs en proef het verschil zelf!Zowel in onze Keurslagerij in geldrop als hier op onze website kun je iets meer van ons verwachten. In onze Keurslagerij kun je terecht voor het beste vlees en de lekkerste vleeswaren, bbq,barbecue en catering. Op onze website geven we je een ‘kijkje in onze keuken’ en maak je kennis met onze passie voor het slagersvak. Je zal zien dat we altijd iets meer te bieden hebben. Kom gerust een keer langs en proef het verschil zelf!
Verstand van lekker etenMet ons ruime aanbod aan vleesproducten is het helemaal niet moeilijk om elke dag een smaakvolle maaltijd te koken. We bedenken ook graag nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Aan inspiratie geen gebrek! En die delen we graag. Neem gratis ons magazine Proef mee of bekijk de recepten op onze website.
Passie voor het slagersvakOnze Keurslagerij is onze trots. Wij gebruiken altijd verse ingrediënten om de mooiste ambachtelijke producten te bereiden: vleeswaren en worst, vleesspecialiteiten die we zelf ontwikkelen, maaltijden, broodjes, er bestaat geen mooier vak dan het slagersvak! Onze passie voor het slagersvak proef je dan ook zeker terug in onze producten.
Geen tijd om te koken? Of even geen zin? Profiteer dan van ons ruime assortiment maaltijden, met goed gevulde maaltijdsalades en complete warme maaltijden, zoals heerlijke stamppotten en lekkere pasta’s. Kwaliteit verzekerd, want wij werken uitsluitend met hoogwaardige, verse ingrediënten.Als u voor 10.00 ´s ochtends besteld, ligt het ´s middags al voor u klaar! Telefoon (040) 286 28 20

Seelen keurslager

W.c. de Coevering 12
5665GA Geldrop 
0402862820 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
seelen.keurslager.nl