Fitale

52 2019 fitale

Fitale verbindt alle informatie rondom uw medewerkers met elkaar, waardoor u inzicht krijgt in al uw kansen en risico’s.Fitale verbindt alle informatie rondom uw medewerkers met elkaar, waardoor u inzicht krijgt in al uw kansen en risico’s.

De visie van Fitale
DE MENS. Het belangrijkste kapitaal van iedere organisatie, ook van die van u. Het is belangrijk om te weten waar de kansen en risico’s liggen rondom uw medewerkers. De wet- en regelgeving, sociale gebeurtenissen en omstandigheden op de arbeidsmarkt veranderen namelijk continu. Gelukkig heeft u een netwerk aan adviseurs. Maar is het hierdoor nog wel overzichtelijk? Welke van al deze verschillende adviseurs heeft een totaal overzicht van al deze veranderingen?Fitale verbindt alle informatie rondom uw medewerkers met elkaar, waardoor u inzicht krijgt in al uw kansen en risico’s. Voor ieder onderdeel een aparte specialist inschakelen is niet meer nodig. Fitale kijkt zowel van binnenuit als van buitenaf naar uw organisatie en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en zorgt ervoor dat de gehele menskant inzichtelijk is. Fitale geeft u grip op uw medewerkers en weet welke koers u het beste kunt varen. Want: De mens is het belangrijkste arbeidskapitaal.

Diensten
Een accountant geeft advies over uw geldzaken, een jurist wijst u op de wet- en regelgeving en een verzekerings- adviseur bekijkt of u goed verzekerd bent. Iedere adviseur heeft zijn eigen expertise, maar wie koppelt al deze adviezen aan uw organisatie? Wie zorgt ervoor dat de kansen en risico’s rondom uw personeel overzichtelijk zijn? Juist, dat doet Fitale. Fitale staat in het midden van alle adviseurs. Daardoor kan Fitale juist wél de koppeling maken tussen alle partners die op het gebied van personeel en arbeid aan uw onderneming verbonden zijn.

Fitale

040 - 304 15 16
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.fitale.nl