J. Kramer Elektrotechniek

50 2019 kramer

Kramer Electrotechniek is een gedreven bedrijf met ruime ervaring en kennis in de elektrotechnische branche. Kramer Electrotechniek is een gedreven bedrijf met ruime ervaring en kennis in de elektrotechnische branche. 

Onze kenmerken zijn kwaliteit, service en onderhoud. Niet alleen van aanvraag tot oplevering zal J. Kramer Elektrotechniek voor u altijd klaar staan, maar ook voor daarna is J. Kramer Elektrotechniek uw dienstverlener. Wij geven deskundig en oprecht advies in uw belang. Dankzij ons opgeleid personeel staan wij garant voor een vakkundige installatie. Met één aanspreekpunt geven wij u vertrouwen en vastigheid tijdens onze werkzaamheden. Van lichtinstallaties tot aan volledige data-installaties en van camera- tot aan brand beveiliging, bij J Kramer Elektrotechniek heeft u alles onder één dak.

Waarom J.Kramer elektrotechniek?
Voor een deskundig advies bent u bij J. Kramer aan het juiste adres. Bij ons kunt uitgaan van een vakkundige installatie. Met één aanspreekpunt geven wij u vertrouwen en vastigheid tijdens onze werkzaamheden. Van lichtinstallaties tot aan volledige data-installaties en van camera- tot aan brand beveiliging, bij J Kramer Elektrotechniek heeft u alles onder één dak.

J. Kramer Elektrotechniek

Hout West 3
5664 EW Geldrop
040 34 00 00 8
06 48 18 03 66
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.jkramerelektrotechniek.nl