Restaurant De Zwaan

48 2019 restaurant de zwaan

Een bekend naam in Geldrop: Restaurant De Zwaan. Op een bekende plek ook: op de hoek van de Korte Kerkstraat, schuin tegenover de Brigidakerk. Zes dagen per week is iedereen welkom bij De Zwaan. Bert-Jan en Esther de Win zwaaien de scepter bij het gerenommeerde restaurant De Zwaan. U kunt er terecht voor lunch en diner, zakelijk en privé. De Zwaan is een culinair laagdrempelig restaurant met een mediterrane keuken. Een bekend naam in Geldrop: Restaurant De Zwaan. Op een bekende plek ook: op de hoek van de Korte Kerkstraat, schuin tegenover de Brigidakerk. Zes dagen per week is iedereen welkom bij De Zwaan. Bert-Jan en Esther de Win zwaaien de scepter bij het gerenommeerde restaurant De Zwaan. U kunt er terecht voor lunch en diner, zakelijk en privé. De Zwaan is een culinair laagdrempelig restaurant met een mediterrane keuken. 

Seizoenen
De menukaart passen ze per seizoen aan. De Zwaan gebruikt natuurlijke, pure en altijd verse producten. Als het kan werken ze met producten van lokale leveranciers. Een van de specialiteiten is de kreeftensoep, die altijd op de kaart staat. De Zwaan geniet bekendheid en waardering in de wijde regio. Populaire producten zijn de visgerechten. De vis wordt vers van de afslag gekocht en ligt dezelfde dag nog op de borden. De Zwaan heeft naast heerlijke gerechten ook een mooie wijnkaart.

Welkom
Iedereen is welkom bij Restaurant De Zwaan. Je voelt je er ook welkom. Het team van De Zwaan doet er alles aan om te zorgen dat je geniet van het etentje. In een warme ambiance met mooi gedekte tafels; een complete beleving. 

Mooie lijst
Dat De Zwaan populair is blijkt wel uit de nieuwe lijst van de Lekker500. Daar staat het Geldropse restaurant als 1 van de 500 beste restaurants op de lijst.

Restaurant de Zwaan

Stationstraat 1
5664 AP Geldrop
040 2862027
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.dezwaan-geldrop.nl