Verhallen Security

47 2019 verhallen

Verhallen Security is een door het NCP (Nationaal Centrum voor Preventie) gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Verhallen Security houdt zich sinds 1988 bezig met het adviseren, installeren, onderhouden en service verlenen. De beveiliging van woonhuizen en bedrijfspanden is in onze maatschappij helaas steeds meer een bittere noodzaak.Verhallen Security is een door het NCP (Nationaal Centrum voor Preventie) gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Verhallen Security houdt zich sinds 1988 bezig met het adviseren, installeren, onderhouden en service verlenen. De beveiliging van woonhuizen en bedrijfspanden is in onze maatschappij helaas steeds meer een bittere noodzaak.
Meestal betekent het doorvoeren van afdoende beveiligingsmaatregelen een flinke aanslag op de portemonnee. Verhallen Security uit Geldrop laat zien dat het ook anders kan. Het door Joep Verhallen geleide bedrijf heeft zich de afgelopen decennia ontpopt tot een ware totaalaanbieder van de meest uiteenlopende professionele beveiligingsoplossingen. Die niet alleen uitblinken in kwaliteit, maar ook nog eens vriendelijk zijn geprijsd. Diefstal, inbraak en vandalisme leveren veel schade en ellende op en zijn daarnaast nooit goed voor de portemonnee. Onderzoek wijst uit dat de juiste inbraakbeveiliging de inbraakkans met 90% verlaagt, voorkomen is dus aanzienlijk beter dan genezen. 

Verhallen Security voorziet sinds 1988 bedrijfspanden, winkels en woonhuizen enkel van professionele en gecertificeerde elektronische beveiligingssystemen. Daarnaast zijn we als NCP (Nationaal Centrum voor Preventie) gecertificeerd beveiligingsbedrijf vakbekwaam in het onderhouden, uitbreiden en verbeteren van nieuwe en bestaande inbraakbeveiliging.

Verhallen Security

Wilhelminalaan 13
5664 AJ Geldrop
040 2858906
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.verhallensecurity.nl