In de Gammele Geit

45 2019 in de gammele geit

Gemoedelijk, sfeervol café voor jong en oud! Je kan bij ons terecht voor een lunch, ons ‘tafeltje vol’ of een simpele avondhap. We hebben verschillende bieren van de tap en speciaal bieren op de fles. In de zomer kunt u genieten van een drankje op ons terras op een heel gezellig en mooi Horecaplein.Gemoedelijk, sfeervol café voor jong en oud! Je kan bij ons terecht voor een lunch, ons ‘tafeltje vol’ of een simpele avondhap. We hebben verschillende bieren van de tap en speciaal bieren op de fles. In de zomer kunt u genieten van een drankje op ons terras op een heel gezellig en mooi Horecaplein.
PubquizElke 2de woensdag van de maand is het tijd voor onze "Witte Gei't?!" pubquiz. Inschrijven, op de avond zelf, vanaf 20.00 u. Je team bestaat uit maximaal 5 personen en telefoons zijn tijdens de quiz verboden. We starten om 20.30 u. en wil je eerst wat eten van de avondkaart, zorg er dan voor dat je gereserveerd hebt.  Je kan geen tafel reserveren voor de pubquiz zelf. Dus zorg dat je optijd aanwezig bent. Wie het eerst komt wie het eerst maalt.
Nieuwe menukaartWij zijn heel trots op onze nieuwe menukaart. Heerlijke huisgemaakte burgers, salade's en tosti's. Onze oude vertrouwde geitentoppers zijn nog steeds te bestellen maar worden nu geserveerd op dik geroosterd rustiek brood. Voor de kinderen hebben we een simpel menuutje met een verrassing!
Iets te vieren?U kunt bij ons ook terecht voor een borrel ter ere van een jubileum, verjaardag of elke andere rede om iets te mogen vieren. Een gedeelte van het cafe wordt dan gereserveerd.We hebben borrelarrangementen samengesteld als u er graag een hapje bij uw drankje wilt.

In de Gammele Geit

Heuvel 10
5664 HK Geldrop
040-8457548
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.indegammelegeit.nl