HEMA Geldrop

44 2019 hema

Hema is veelzijdig en compleetHema is veelzijdig en compleet
Hema, wie kent de winkel eigenlijk niet? Veelzijdig en compleet, dat is Hema. In het centrum van Geldrop is Hema al jarenlang een vertrouwd adres. Voor kleding, handige spulletjes, lekkers en cadeautjes. Je slaagt altijd bij Hema.
De Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam; dat is waar de letters Hema voor staan. De eerste winkel werd in Amsterdam geopend, in november 1926. Anno 2019 heeft Hema meer dan 750 winkels in negen landen. Dit jaar werd nog de grootste Hema winkel geopend, in Dubai. 
Hema in de Geldropse Langstraat is wat bescheidener van omvang, maar wel verrassend compleet. Kleding is er te vinden, net als allerlei producten voor schoonheid en gezondheid. Iets nodig voor op kantoor? Hema heeft het. Handige keukenhulpjes, accessoires en de bekende fotoservice zijn redenen om naar Hema te gaan. Hema is zeker ook bekend om al het lekkers wat er te vinden is. Een ruim assortiment bijvoorbeeld van lekkernijen voor de komende Sinterklaas- en kersttijd. Natuurlijk de heerlijke rookworst, maar zeer zeker ook het dagverse gebak. Dagelijks vers in de winkel. Wilt u iets speciaals zoals een fototaart; bestel het bij Hema. Taart en gebak zijn makkelijk te bestellen via hema.nl en vervolgens de volgende dag af te halen in Geldrop. 
Met de feestdagen in het vooruitzicht is het goed te weten dat Hema veelzijdig en compleet is.

HEMA Geldrop

Langstraat 33
5664 GE Geldrop
040 286 0670
www.hema.nl