De Roo Makelaardij

36 2019 deRoo Makelaardij36 2019 deRoo Makelaardij

De Roo Makelaardij is een partij die proactief in de markt staat in begeleiding bij verkoop van bestaande woningen. We hebben meer dan 20 jaar ervaring en zijn onze tijd voor als het gaat om wat de markt van ons vraagt. Waar vroeger de makelaar een beëdigde deskundige was die zowel het belang van een koper als verkoper diende, zal het vanaf nu een dienstverlener zijn die het belang van 1 partij behartigt en ontzorgt op die vlakken waar je het wenst bij de verkoop van je woning. Onze KIES & VERKOOP formule is een dienstverlening waarbij je zelf kunt kiezen wat je wel en niet zelf wilt doen of laten doen en daar mag je zelfs lopende het verkooptraject in wijzigen. Met andere woorden wij bieden je een professioneel podium waar je je huis kunt presenteren, waar je zelf de regie voert en kunt kiezen welke rol je zelf speelt en welke rol wij hierin spelen.De Roo Makelaardij is een partij die proactief in de markt staat in begeleiding bij verkoop van bestaande woningen. We hebben meer dan 20 jaar ervaring en zijn onze tijd voor als het gaat om wat de markt van ons vraagt. Waar vroeger de makelaar een beëdigde deskundige was die zowel het belang van een koper als verkoper diende, zal het vanaf nu een dienstverlener zijn die het belang van 1 partij behartigt en ontzorgt op die vlakken waar je het wenst bij de verkoop van je woning. Onze KIES & VERKOOP formule is een dienstverlening waarbij je zelf kunt kiezen wat je wel en niet zelf wilt doen of laten doen en daar mag je zelfs lopende het verkooptraject in wijzigen. Met andere woorden wij bieden je een professioneel podium waar je je huis kunt presenteren, waar je zelf de regie voert en kunt kiezen welke rol je zelf speelt en welke rol wij hierin spelen.
Daar waar de moderne internetmakelaar wellicht te beperkt is in zijn diensten en waar de traditionele makelaar te veel wil bepalen wat goed is voor de verkoop van je woning, geven wij je de keuze uit 3 dienstenpakketten met talloze mogelijkheden. Waarbij onze klanten altijd terug kunnen vallen op onze kennis en ons advies. Door onze nieuwe werkwijze bespaarden onze opdrachtgevers vaak € 1000,= tot € 1500,= op de kosten voor de verkoop van hun woning. Puur door het maken van bewuste keuzes. Bart de Roo: "wij helpen mensen graag op een persoonlijke manier, in een gesprek face to face. Door in de woning die verkocht gaat worden een goed gesprek te voeren over wat kan helpen bij de verkoop en waarmee het best het gewenste resultaat kan worden behaald, bereik je veel meer dan alleen te praten over courtage en je werkzaamheden als makelaar. Een emmer muurverf van € 100,= kan vaak meer dan het 20-voudige opleveren en een snellere verkoop."
Wie meer informatie wil of gewoon van gedachten wil wisselen over de verkoop van je woning, kan naar de website gaan www.deroomakelaardij.nl, mailen of bellen met 040-2801240. Bart de Roo maakt altijd ruimte voor een verkennend en geheel vrijblijvend gesprek. 


De Roo Makelaardij

Winde 11
5667 AX Geldrop
040-2801240
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.deroomakelaardij.nl