Rijwielhandel P. van Lieshout

34 2019 paul van lieshout

Sinds 1936 Paul zijn groot vader toen zijn vader en nu heeft Paul van Lieshout de zaak overgenomen. Bewust is gekozen het persoonlijk karakter te behouden, zoals velen reeds gewend waren en waarbij service voorop staat.Sinds 1936 Paul zijn groot vader toen zijn vader en nu heeft Paul van Lieshout de zaak overgenomen. Bewust is gekozen het persoonlijk karakter te behouden, zoals velen reeds gewend waren en waarbij service voorop staat.
Wij verkopen niet alleen gerenommeerde fietsmerken als Sparta en Batavus, Bikkel en Superior, maar u kunt tevens bij ons terecht voor de snor- en bromfietsen van het merk Sym en Peugeot. Uiteraard beschikken wij over een werkplaats voor het nodige onderhoud aan fietsen, elektrische fietsen, snor- en/of bromfietsen.Onze kennis van zaken en jarenlange ervaring draagt zorg voor veel fiets- en/of bromplezier.
De fietsspecialist van Geldrop / Mierlo Service wil het u in alles makkelijk maken. Daarom hebben we een eigen haal- en brengservice. We zetten altijd alles op alles om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen, maar het kan voorkomen dat u uw geliefde scooter of fiets toch wat langer moet missen. In dat geval krijgt u van ons gewoon een fiets te leen. Ook dat is de service van fiets specialist van Geldrop/Mierlo.
Er is niets vervelender dan een kapotte fiets. Of het nu een stadsfiets of een elektrische fiets betreft, Rijwielhandel P. van Lieshout repareert uw fiets voordelig en snel. Onze monteurs zijn opgeleid om uw fiets met de grootste vakkundigheid weer rijklaar te maken. Daarnaast geven wij regelmatig cursussen om de laatste kennis bij te spijkeren, bijvoorbeeld op het gebied van elektrische aandrijving. 

Rijwielhandel P. van Lieshout

Mierloseweg 52
5666 KA Geldrop
040-2862525 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.paulvanlieshout.nl