Bruna Geldrop

31 2019 bruna

Bruna Geldrop is een veelzijdige winkel. Een ruime winkel in het centrum van Geldrop met een breed aanbod van artikelen en diensten. Van tijdschrift tot stomerijservice. Van schoolspullen tot bankzaken regelen; Bruna Geldrop aan de Heuvel 50 heeft het allemaal te bieden.Bruna Geldrop is een veelzijdige winkel. Een ruime winkel in het centrum van Geldrop met een breed aanbod van artikelen en diensten. Van tijdschrift tot stomerijservice. Van schoolspullen tot bankzaken regelen; Bruna Geldrop aan de Heuvel 50 heeft het allemaal te bieden.

Bij Bruna Geldrop kun je terecht voor boeken voor jong en oud. Educatieve en informatieve boeken. De nieuwste bestsellers, naslagwerken en kinderboeken. Een heel breed assortiment tijdschriften is bij Bruna te vinden. Bruna heeft verschillende originele ‘boekenplanken’; kookboeken op een snijplank. Verder natuurlijk alle kantoorartikelen en inktcartridges. Met het nieuwe schooljaar in aantocht heeft Bruna Geldrop alles in de winkel voor een succesvol begin van het schooljaar. 

In de winkel een enorm aanbod van wenskaarten voor elke gelegenheid. Bruna Geldrop is ook een prima winkel voor allerhande originele cadeautjes. Voor de jeugd zijn er knutselspullen en speelgoed. Op zoek naar een puzzel? Bij Bruna heb je een ruime keuze. Ook spellen zijn bij Bruna Geldrop volop te vinden.

ServiceService staat bij Bruna Geldrop hoog in het vaandel. De winkel in het centrum van Geldrop is al jarenlang servicepunt van PostNL. Daarnaast is de winkel sinds enige tijd ook ING-servicepunt. De winkel is ook het adres voor kansspelen en tabak. Daarnaast is Bruna Geldrop ook servicepunt van Van Hal Stomerij.

Service, kwaliteit en klantvriendelijkheid; dat zijn belangrijke kenmerken van Bruna Geldrop. Het gezellige team wil de klanten graag helpen. 

Bruna Winkel Geldrop

Heuvel 50
5664 HM Geldrop
040-2802611
www.bruna.nl