Laco Geldrop

30 2019 Laco Geldrop

Laco is er voor iedereen

Laco is er voor iedereenZwemmen is gezond: je conditie verbetert, je spieren blijven soepel en je verbrandt calorieën. Daarnaast is zwemmen natuurlijk ook gewoon nog eens ontzettend leuk! Ontspannen een paar baantjes zwemmen, heerlijk zwemmen en spelen met de kinderen of werken aan je conditie en spierkracht: bij Laco ben je aan het juiste adres voor een gevarieerd aanbod van activiteiten voor jong en oud. Voor de allerkleinsten verzorgt Laco Babyzwemmen (Knuffelzwemmen), waarbij je kindje zich op een speelse manier vertrouwd gaat voelen in het water. Babyzwemmen (Knuffelzwemmen) is een goede voorbereiding op de zwemlessen van het Laco Zwem ABC. Speciaal voor de jeugd van 8 tot 12 jaar wordt er op vrijdagavond regelmatig discozwemmen georganiseerd. Per accommodatie kunnen de aangeboden activiteiten en faciliteiten verschillen.


Buitenzwembaden

Buitenzwembaden van Laco garanderen een hele dag recreatief zwem- en speelplezier voor jong en oud. Je kunt in je eentje ongestoord je baantjes trekken of met je hele gezin komen genieten van het water, de zon én elkaar.
Bij onze buitenzwembaden verveel je je geen moment: spetteren in het peuterbassin, met een plons van de glijbaan of de duikplank en daarna even bijkomen op de zonneweide. In het horecagedeelte kun je terecht voor een hapje en een drankje.Ben jij ook zo toe aan een dag heerlijk recreatief zwemmen en relaxen in de buitenlucht? Kom dan sportief en speels genieten bij Laco!
Tip: Neem een buitenbadabonnement voor maar € 65,95 p.p. en geniet de gehele zomer van 2019!


Laco Geldrop

Zwembadweg 13
5663 PL Geldrop
040-286 27 08
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.laco.eu